Tonåring idag

Att vara en tonåring idag är nästintill ett rent helvete... Idealen som finns idag gör oss sjuka och vi får panik för att vi inte passar in enligt idealen. Man måste ha stora bröst, snygg och fast rumpa och snygg mage, helt enkelt en superkropp om man är tjej. Killar däremot måste vara players för att få tjejer, när dem playar så är dem svin och när dem bryr sig är dem svin för att dem inte förstår vad vi menar. Killar måste ha magrutor, träna på gymma minst 5 gånger i veckan, ha magrutor och snygg kropp överhuvudtaget. Varför utsätter vi oss själva för aneroxia för att passa in? Varför måste vi ha kläder som är inne just då?

 

Alla är inte rika. Alla kan inte köpa märkeskläder och alla är inte pinnsmala med snygga kroppar. Vi är byggda med olika kroppar, för hur roligt skulle det vara om alla gick runt och såg exakt lika ut? Hur kul skulle det vara om alla gick runt och såg ut precis som dig? Med likadant hår, exakt samma kläder och kropp? Nä just det, det hade inte vart roligt.

 

Det som gör att vi kan ha kompsiar, att vi kan ha pojkvänner eller flickvänner är att vi är OLIKA, ingen är likadan som någon annan. För hade vi vart det hade vi inte kunnat gilla olika saker, vissa stilar hade inte funnits, viss musikstil hade inte funnits, hur roligt hade det vart med en sådan enformig värld? Inte så jätteskoj enligt mig iallafall. 

 





 

Du är vacker som du är. Du är helt perfekt precis som du är. Men om du ändå inte skulle gilla det? Om du nu tycker att du har för mycket fett på kroppen, att du har för lite fett på kroppen? Ja tycker du att du har för mycket fett? Börja då att göra som jag, äta rätt och träna rätt. Du kan göra skillnad på en månad det kan jag lova dig! Under Januari månad t.ex. gick jag ner 6 kg och minskade 6 cm i midjan. Jag tänker nu efter påsklovet börja med ungefär samma sak igen och äta rätt, alltså äta rätt mängd och rätt antal måltider, träna mycket och bra och tänka på vad jag stoppar i mig. Jag ska sluta med godis och chips och sånt men jag kommer ta ett litet steg i taget. Om du nu tycker att du har för lite fett på kroppen då? Jo då tycker jag allt att du ska ta och kolla in worldofshape.com. Där har dem program för dem som vill gå upp i vikt och för dem som vill gå ner i vikt, det funkade för mig! 

 



 

Worldofshape.com [LÄNK] startar varje månad en ny tävling där den som nått bäst resultat med både minskade slag /minut i vilopuls, vikt och midjemått. Den som nått bäst resultat vinner det som står här i utdraget ifrån sidan:

 VAD VINNER MAN?
Den som vinner Fitnessfighten vinner 2 500 Euro, ca 21 000 kr.
Dessutom lottar vi ut en träningsresa för två till Portugal till ett värde av 22 000 kr.
OBS! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Worldofshape.com  är en grym sida, du får grymt bra hjälp och du når snabba och bra resultat! Så om du nu som tonåring som detta inlägget handlar om eller om du är en förälder som läser detta så är worldofshape en grym hjälp. 

 



 

 

Tonåringar kan vara jobbiga, irriterande och gud vet allt vad vi kan vara. Men vi har hormoner och vi håller på att få göra viktiga beslut. Vi ska välja gymnasie, söka sommarjobb, klara nationella proven i skolan och samtidigt klara skolan med bra betyg. Vi har hela tiden press på oss och vi känner oss förkrossade när vi för första gången kanske får våra hjärtan krossade. Vi är mer osociala än vad ni i den äldre generationen är. Men det är okej för vi är som sagt bara tonåringar! 

 

Tonårsbossen är ett program som har premiär på TV3 nu på torsdag, den 4/4-2013. Det är även ett program jag ska kolla på då det handlar om att en tonåring för en månad får ta hand om hela familjens ekonomi. Mina föräldrar sa det att vi skulle kunna göra så med mig om vi får hit han som har kontroll över mig. Visst hade det vart helt awesome att ha våra föräldrars löner och kunna shoppa vad vi vill, kunna styra över vad föräldrarna får att handla mat osv för? Hur grymt skulle inte det vart!? Vi tonåringar behöver pengar då allt här i världen absolut INTE är gratis utan faktiskt kostar rätt mycket. 

 



 

Happy easter!

Hejsna babes! 

Ville bara hoppa in och önska er en riktigt glad påsk! Snart kommer morfar och Ingrid hit och då blir det grillat kött (tror jag) med något gott till! 

 

Bilden är ifrån weheartit.com

 



Våga " göra slut " med en vän!

Hellu babes! 

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om en grej som är svårt för många och att man kanske inte inser det själv. Det gjorde inte jag iallafall.

Hur vet man om man behöver " göra slut " med en vän? Oavsett hur nära vännen står dig så kanske du känner dig deppad, nere eller bara inte har någon ork när du är med henne/honom eller när ni pratar. Det kände jag och jag var deppad och nere typ hela tiden när jag pratade med henne, med A. 

Vi bråkade ofta men lyckades alltid hitta tillbaka till varandra ända fram tills typ i förrgår när vi hade gått över gränsen båda två. A hade som en gång innan visat allt vi skrev för hennes pojkvän och dragit in han i det hela. Hon sa att hennes pojkvän tyckte jag var dum i huvudet. 

Hur kan en person som man aldrig pratat med eller ens träffat tycka att man är dum i huvudet? Well, det är en fråga jag tycker att alla ni där ute ska ställa till er själva. 

Iallafall så i förrgår om jag har dagarna på rätt plats om det inte var igår? xD Så ringde A mig och jag vägrade svara, var så sur på henne plus att jag inte kan prata i telefon när jag är hemma typ, eller gillar det inte iallafall... Men jag svarade inte och då skrev hon sms efter sms om att jag skulle svara, när jag sa nej så sa hon " är du för feg för att svara? ". Blev lite smått arg på A där.. 

Så tillslut gick jag ut och hon ringde igen så jag svarade. Det slutade med att hon klickade mig när jag tillslut sagt tillräckligt många gånger att vi inte är vänner längre, att vi inte är bästa vänner och att hon får tycka vad fan hon vill om mig. 

Det jag vill säga med det här är att jag tycker att ni bara ska omge er med personer som får er att må bra, att va glad och att konstant vilja le!



Ha alltid dem orden i huvudet. 

 

Jag pratar med en viss person nu. Vi kan kalla honom J då jag inte vet om han vill vara med i bloggen och för att jag vet att många älskar att förstöra för mig. Jag har pratat med J innan men vi gled isär lite när jag var lite konstig och han hade fullt upp med skolan precis som jag, men vi hittade faktiskt tillbaka. Han får mig att le och vilja skratta konstant, han är en helt underbar vän och helt enkelt bäst! Så jag tycker att alla ska göra som jag och t.ex. Sarah Tjulander och omge sig av personer man tycker om och personer som ger en positiv energi istället för negativ. Om man tar mig som exempel tycker jag att alla ska ta och skaffa sig en J. För att ha en person som J i sin närhet är helt underbart! :D <3

 

XOXO Amanda :* 

Hopp i säng

Det som står i rubriken är vad som gäller för mig nu! Men först springa ner och ta lite hostmedicin... Igen... 

Imorgon kommer morfar och Ingrid hit. Har inte träffat dem på länge så det ska bli skoj :) Har sjukt ont i halsen dock så ah.. Men iallafall nu blire sova för mig så hörs vi imorgon och nu under lovet ska jag försöka få ihop en massa bra inlägg till er :D Har ett superinlägg i huvudet! :D 

 

Sleep tight :* 

 









 

Där har ni också fyra bilder från idag :) HAHA hade kul på ICA i knalleland idag och hoppade i kundvagnen... Skar ut ett hjärta i mitt äpple för att jag är så sjukt lycklig just nu, katten ville inte att jag skulle planera gymnastiken för mina gymnaster och vi invigde grillsäsongen idag med grillat kött, pommes, vitlöksbröd och påskmust! 

 

På instagram heter jag: styleofamanda

 

Följ mig och hjälp mig att få 500 följare innan sommarlovet! :D 

Fyra helt GRYMMA bloggar

Tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag drar iväg till bussen och skolan.. I det här inlägget kommer jag lägga upp 4 olika bloggars header och länka till deras bloggar i bilden. Detta är FYRA helt GRYMMA bloggar som jag följer. Ingen speciell ordning. 

 



Sarah Tjulander; Grym bloggare som visar sin positiva sida i bloggen. Ger grym pepp och inspiration och skriver sjukt bra! Sarah är en förebild i bloggvärlden och världen utanför, just för MIG. 

Nicole Grängshem: En grym tjej, sjukt fin och man kan ibland läsa om henne som " Sveriges snyggaste 15 åring " eller " Den nya Kenza ". Grymma inlägg och videobloggar och man kan inte annat än ÄLSKA HENNE!.

En annorlunda men rolig och grym blogg. Tjejen skriver om sitt liv i USA och att vara en svensk baseball wife. Härliga bilder, intressanta inlägg och en grym tjej som gör allt detta! 


Nellie Berntsson: En sjukt fin tjej, som driver en cool och rolig blogg. Ser ut som vilken 15-17 åring som helst, med ett undantag. Hon är bara 12 år! Nellie är hästintresserad och skriver om sitt liv, mode och hästar. 

 

Men nu ska jag ta och lägga ner datorn och pallra mig ner till bussen I think! Hörs senare babes :* 

Sneak peak

Här får ni en liten sneak peak på mitt arbete, alltså till det nationella provet idag :) 

 



 

Och här får ni även en bild på hur lilla jag ser ut just nu och kommer se ut resten av dagen typ; no makeup! 

 



 

XOXO

Nationella prov idag

Yesbox. Min dator krånglade lite igår och det var när jag satt och pluggade till det nationella provet så att allt skulle bli klart inför den muntliga presentationen idag. 

Så nu sitter jag här, har precis ätiti frukost, plockat i och ur diskmaskinen och sitter nu och finslipar lite på det absolut sista. Kommer dock att finslipa lite till på lektionerna i skolan sen då vi har Svenska som näst sista lektion idag. 

 

Igår så gick jag ut på en powerwalk innan frukost, jag duschade och fixade mig, åt frukost och sånt. I skolan hade vi bara matte prov och jag blev klar med det innan lektionen var slut så då fick jag sluta. Men missade den tidiga bussen precis... Så fick vänta till 11.59 istället för att ta tåget hem. Efter det så bakade jag cupcakes och städade huset. 

 

Nu ska jag ta och finslipa ännu mer innan jag tar på mig kläder och sånt så vi hörs senare! :* 

 







 

Här får ni tre inspirationsbilder ifrån weheartit.com också! Diggar alla tre sjukt mycket, men diggar mest den första och den sista... :D 

 

XOXO

 

 

Inspiration







 

Här får ni tre inspirationsbilder, den översta är ifrån google tror jag och dem två nedersta ifrån weheartit.com

 

Nu ska jag ta och mösa mig ner till bussen om typ 2 min så detta får bli det sista inlägget från dator innan jag kommer hem! Slutar direkt efter matteprovet idag, så kommer hem runt ett tror jag. Då blir det till att: käka, blogga, plugga, städa och eventuellt baka muffins så att både jag och mamma kan göra cupcakes :) Kommer kanske uppdatera er lite med mobilbloggar innan jag kommer hem men det återstår och se... Annars hörs vi senare idag babes! 

 

XOXO

Feeling good

Yesbox. Vaknade vid tio över sex idag. Tänkte att jag skiter i powerwalken innan frukost men en minut senare hade jag träningskläder på mig och var på väg ut. Det blev dock ingen styrka när jag kom in för det hann jag helt enkelt inte. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan gå till bussen för att dra till skolan. Har ju matte prov idag och sen slutar jag, hur awesome är inte det då!? 

Här kommer en bild ifrån min instagram, som jag tog innan när jag var ute med vovven och powerewalkade:

 



 

Använder det nya filtret på instagram " Mayafair ". Tycker det filtret är helt grymt! 

Hjälp mig att få 500 följare innan sommarlovet om 69 dagar! 

Sleep tight

Nu ska jag ta och borsta tänderna, snyta mig, ta hostmedicin och gå och lägga mig! 

Börjar inte förrän 9.40 imorgon så jag ska ta och gå upp lite tidigare imorn även om jag har sovmorgon och gå ut på en powerwalk med vovven och efter det köra lite styrka för att sen duscha, käka frukost och fixa mig lite snabbt inför skolan! 

Har bara EN enda lektion imorgon och det är ett matteprov :/ Hoppas att det går bra iallafall! 

 

Dagens träning:

10 min på crosstrainern 

4x50 rumpövningar

3x15 rygglyft

3x15 höftlyft

 

Sleep tight babes och kolla in här imorgon för inspirerande inlägg och mina åsikter och mycket mycket mer! 

 

XOXO

 



 

Glöm inte att fråga mig något! Klicka på bilden ovanför och fråga på! 

Time for the shower

Nu ska jag hoppa ner i duschen och ta en varm LÅNG eller hyffsat lång dusch iallafall, få upp värmen och bli av med alla förkylningsbaciller så att jag kanske kan bli frisk igen!? Efter duschen blir det lite plugg och imorgon blir det till att blogga massa, plugga massa och städa! 





 

Bilderna är ifrån min instagram: styleofamanda *update* samma instagram nytt namn: mandiswayy

New In

Hello babes :*
This is gonna be a post only in english :) Sometimes I just write in Swedish, becuase I can not be bothered by writing an english translation in every singel post. 
But today when I had lunch I went to KICKS and bought me a new powder. 
Fit me 120. The girl in the store told me to take one step darker powder than my foundation from fit me, I have 115 in foundation, so I did. Really happy about it. 
But I also bought a bag of dice to my own made jewelrys. 
 
Here comes some pictures on the powder:
 
 
 
 
 
 
 
 
And here comes one picture on the dices
 

New in since wednsday

Last Wednesday, I bought and mother a dip in that removes nail polish. It is really good and our last was totally fucked up and we have not found a new one but now we did it! :D ( google translate english ) 
 
 

Todays outfit

 
 
 

Love it

 

Jalla Dansa Sawa

 
HAHA jag tycker att han som rappar som är " huvudpersonen " i numret att han är en blandning av Sean Banan och Malcolm ifrån X-factor!

ULRIK MUNTHER

 

Want it

Feeling sick to my stomach

Hello people! 
 
Feeling sick to my stomach, thought that I could handle school today, but after this lession, I´m gonna call my mom and ask her what I should do, if I should stay the two lessions I got left after this or go home and get some rest to try tomorrow again... Hmmm.. 
 
 
This morning when I was waiting for the bus I was smiling, thought it was a nice day even if I´m not feeling well.. 
 
 
Both pictures is from my Instagram. 
 
Follow me there, I follow the most people back :) amandatopzero @instagram

Felhörda texter 2012 OMG!

 

Äntligen! :D

Äntligen har jag fått hem min studded bra som jag beställde ifrån dmretro.se! Klicka på länken så kommer ni direkt till den :D Jag beställde storlek 36 och den satt bra på mig iallafall och jag har 80C i vanliga fall :) 
 
 
Bild från min instagram @ amandatopzero på instagram. Jag följer er tillbaka! 

Wanties

 
 
 

FFS where is the world going?

 
Printscreened from bt.se click right HERE to come to this page!

Michaela Osberg

 
 

Sebastian Krantz

 
 

Bad update, yes I know

Kom med förslag på vad ni vill läsa om! Har ingen aning om vad jag ska blogga om nämligen :D Vill försöka hitta en speciell kategori att blogga om. 
 
 
blåsfisk
RSS 2.0